Crew Catering

Zakelijke evenementen | Crew Catering

Een smakelijke break in een hectische periode!

Als organisator van een groot evenement wil je er zeker van zijn dat niet alleen je gasten, maar ook je crew goed verzorgd wordt. Bij THOMS Concept Catering begrijpen we het belang van een goede crew catering en bieden we daarom hoogwaardige catering op locatie aan voor jouw evenementen en projecten.

Ons ervaren team weet als geen ander hoe belangrijk het is om je crew tevreden en gemotiveerd te houden tijdens lange werkdagen. Of het nu gaat om een filmploeg, een muziekfestival of een sportevenement, onze crew catering zorgt voor de juiste brandstof om ervoor te zorgen dat jouw crew optimaal kan presteren.

Onze crew catering wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wij bieden een uitgebreide keuze aan menu's, van eenvoudige snacks en broodjes tot uitgebreide buffetten en warme maaltijden. Onze gerechten worden bereid met verse en duurzame ingrediënten en we houden rekening met speciale dieetwensen en allergieën.

Naast catering op locatie bieden we ook de mogelijkheid om foodtrucks in te zetten, wat zorgt voor een leuke en informele sfeer op jouw evenement. Onze foodtrucks bieden een uitgebreid assortiment aan snacks, burgers en andere lekkernijen.

Bij THOMS Concept Catering nemen we niet alleen de zorg voor de catering uit handen, maar zorgen we er ook voor dat alles op rolletjes loopt. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te ondersteunen en te helpen waar nodig.

Of het nu gaat om een klein of groot evenement, bij THOMS Concept Catering zijn we in staat om de crew catering volledig af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Kerstborrel IKEA Hengelo

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >
swiper-image

Jubileumfeest Beekman Transport

Op een mooie herfstdag in oktober hebben wij als THOMS Concept Catering in samenwerking met Buro Bulter het jubileumfeest van Beekman Transport georganiseerd. We waren enorm enthousiast om dit evenement te mogen organiseren en met ons team stonden we dan ook te popelen om aan de slag te gaan.

Lees meer >
swiper-image

Personeelsfeest Schipper Techniek Almelo

Bij THOMS Concept Catering houden we van een feestje! En dat hebben we zeker weten laten zien bij het personeelsfeest van Schipper Techniek Almelo. We hadden namelijk de eer om deze avond te mogen verzorgen en daar hebben we dan ook met volle teugen van genoten.

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl Cirque du Magique

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.