Festivals

Publieke evenementen | Festivals

Spraakmakende catering op jouw festival!

Een festival is een bijzonder evenement waar bezoekers samenkomen om te genieten van muziek, kunst, eten en drinken. Bij THOMS Concept Catering begrijpen we dat de catering een belangrijk onderdeel is van een festival. Onze festival foodtrucks bieden niet alleen heerlijk eten, maar dragen ook bij aan de sfeer en beleving van het evenement. Onze trucks zijn stijlvol en kleurrijk ingericht, waardoor ze perfect passen bij de gezellige en feestelijke sfeer van een festival.

Naast ons uitgebreide assortiment aan gerechten, bieden we ook diverse drankopties aan. Van koude frisdranken en bier tot aan verse smoothies en cocktails, wij hebben voor elk wat wils. Ons ervaren team van barmedewerkers zorgt voor een vlotte en professionele service, zodat jouw gasten kunnen genieten van een heerlijk drankje.

Bij THOMS Concept Catering vinden we het belangrijk om duurzaamheid en verantwoord ondernemen hoog in het vaandel te hebben staan. Daarom werken we met biologische en seizoensgebonden producten en gebruiken we milieuvriendelijke verpakkingen en servies. Ook houden we rekening met voedselverspilling en zorgen we ervoor dat eventuele restjes worden gedoneerd aan lokale voedselbanken.

Als festival cateraar denken we graag met je mee over de beste cateringopties voor jouw evenement. We kunnen onze foodtrucks aanpassen aan het thema van het festival en bieden ook verschillende cateringpakketten aan, zodat je zelf kunt bepalen welke gerechten en dranken je wilt aanbieden. Of je nu een kleinschalig muziekfestival organiseert of een grootschalig kunst- en cultuurevenement, wij zorgen ervoor dat jouw festival tot in de puntjes is geregeld.

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare festival cateraar die zorgt voor heerlijk eten, professionele service en duurzame oplossingen? Schakel dan THOMS Concept Catering in en maak van jouw festival een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Schipper Techniek Almelo - Personeelsfeest

Bij THOMS Concept Catering houden we van een feestje! En dat hebben we zeker weten laten zien bij het personeelsfeest van Schipper Techniek Almelo. We hadden namelijk de eer om deze avond te mogen verzorgen en daar hebben we dan ook met volle teugen van genoten.

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >
swiper-image

Beekman Transport - Jubileum

Op een mooie herfstdag in oktober hebben wij als THOMS Concept Catering in samenwerking met Buro Bulter het jubileumfeest van Beekman Transport georganiseerd. We waren enorm enthousiast om dit evenement te mogen organiseren en met ons team stonden we dan ook te popelen om aan de slag te gaan.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.