Personeelsfeest

Zakelijke evenementen | Personeelsfeest

Vier de samenwerking met je collega's!

Het organiseren van een personeelsfeest op locatie is een geweldige manier om je medewerkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Een dergelijk evenement biedt niet alleen de gelegenheid om te ontspannen en samen te zijn, maar kan ook de teamgeest versterken en de motivatie van het personeel vergroten. Het is dus van groot belang dat het feest goed georganiseerd is en dat er gezorgd wordt voor uitstekende catering.

Bij THOMS Concept Catering begrijpen we hoe belangrijk het is om een personeelsfeest te organiseren dat past bij jouw organisatiecultuur en jouw budget. Onze ervaren chefs kunnen verschillende cateringopties bieden, van eenvoudige hapjes tot een uitgebreid buffet. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel of een modern thema, wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Naast de catering kunnen wij ook de aankleding en verdere organisatie van het feest verzorgen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en werken samen met diverse locaties in Twente. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk gewenst thema en elke gewenste stijl creëren, zowel binnen als buiten. Of je nu een intiem feest wilt organiseren in een sfeervolle ruimte of een grootschalig evenement wilt houden in een feesttent, wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt.

Bij THOMS Concept Catering begrijpen we dat elk personeelsfeest uniek is en een persoonlijke touch verdient. Daarom bieden wij een persoonlijk advies op maat en nemen wij graag de organisatie van jouw personeelsfeest op ons. Ons professionele team zorgt ervoor dat alles tijdens jouw feest tot in de puntjes is verzorgd, zodat jij je volledig kunt richten op de viering van het feest met je collega's.

Wil je dus een personeelsfeest organiseren op locatie in Twente en zoek je een ervaren en professionele cateraar? THOMS Concept Catering is dé partner die je zoekt! Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw personeelsfeest catering. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, een eindejaarsfeest of een ander type feest, wij staan voor je klaar om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Schipper Techniek Almelo - Personeelsfeest

Bij THOMS Concept Catering houden we van een feestje! En dat hebben we zeker weten laten zien bij het personeelsfeest van Schipper Techniek Almelo. We hadden namelijk de eer om deze avond te mogen verzorgen en daar hebben we dan ook met volle teugen van genoten.

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >
swiper-image

Beekman Transport - Jubileum

Op een mooie herfstdag in oktober hebben wij als THOMS Concept Catering in samenwerking met Buro Bulter het jubileumfeest van Beekman Transport georganiseerd. We waren enorm enthousiast om dit evenement te mogen organiseren en met ons team stonden we dan ook te popelen om aan de slag te gaan.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.