Verjaardag

Privé Evenementen | Verjaardag

Lang zal ze leven!

Ben je binnenkort jarig en wil je jouw verjaardagsfeestje op locatie vieren? Dan ben je bij THOMS Concept Catering aan het juiste adres! Wij verzorgen catering op locatie voor verjaardagsfeestjes van alle soorten en maten, van intieme borrels tot grote feesten.

Als ervaren verjaardag cateraar begrijpen wij dat elke verjaardag uniek is en zijn eigen sfeer en stijl heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan cateringopties en kunnen we onze menu's aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Of je nu kiest voor een walking dinner, een buffet of een compleet diner aan tafel, wij zorgen voor heerlijk eten dat perfect aansluit bij de sfeer van jouw verjaardagsfeestje.

Bij THOMS Concept Catering hechten wij veel waarde aan een vlotte en vriendelijke bediening. Onze cateringmedewerkers zijn professioneel, gastvrij en hebben altijd een glimlach op hun gezicht. Zo kan jij als jarige je volledig richten op het genieten van je feestje en hoef je je geen zorgen te maken over de catering.

Naast catering op locatie bieden wij ook de mogelijkheid om diverse feestbenodigdheden te huren, zoals een mobiele bar, statafels en verlichting. Zo kunnen wij jouw verjaardagsfeestje compleet maken met de perfecte aankleding.

Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw verjaardagsfeestje? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Schipper Techniek Almelo - Personeelsfeest

Bij THOMS Concept Catering houden we van een feestje! En dat hebben we zeker weten laten zien bij het personeelsfeest van Schipper Techniek Almelo. We hadden namelijk de eer om deze avond te mogen verzorgen en daar hebben we dan ook met volle teugen van genoten.

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >
swiper-image

Beekman Transport - Jubileum

Op een mooie herfstdag in oktober hebben wij als THOMS Concept Catering in samenwerking met Buro Bulter het jubileumfeest van Beekman Transport georganiseerd. We waren enorm enthousiast om dit evenement te mogen organiseren en met ons team stonden we dan ook te popelen om aan de slag te gaan.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.