top of page
_K5_1044.jpg
Over

THOMS Concept Catering.

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin!

THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Onze 

Producten.

Onze producten zijn eerlijk en heerlijk. 

 

Bij THOMS Concept Catering maken we gebruik van lokale leveranciers en proberen we zo veel mogelijk te werken met seizoensgebonden producten. Zo komt ons brood van Bakkerij Nollen en werken we enkel met rundvlees met het VIT keurmerk en varkensvlees van Wroetvarkens. 

 

Wij zijn trots op onze Twentse roots en willen dit graag uitdragen in onze catering. Want, wat je van dichtbij haalt is goed voor de lokale ondernemers en ook nog eens een stuk lekkerder. Echt waar. Kom maar eens proeven!

Verder werken we zo veel mogelijk met sustainable leveranciers. Zo zijn onze disposables gemaakt van composteerbaar karton, en zijn veel van de door ons gebruikte attributen voorzien van een duurzaamheidslabel.

Zo dragen wij als THOMS Concept Catering bij aan een groenere wereld!

WhatsApp Image 2022-08-30 at 14.17.20.jpeg
bottom of page