• Thom Hartgerink

VACATURE - Junior KeukenBaas / Zelfstandig Werkend Kok

Bijgewerkt: jun 14

Vacature: Junior KeukenBaas / Chef-Kok

Uren: 32 – 40 uur

Standplaats: Enschede

Startdatum: 1 september (eventueel eerder in overleg)


Ben jij een creatief en ambitieus horecatalent en op zoek naar de perfecte kickstart van jouw carrière? Dan hebben wij voor jou een kans om uit de startblokken te schieten zodra de horeca weer volledig open gaat. Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar een Junior KeukenBaas / Chef-Kok die samen met ons een streetfood keuken gaat runnen op een (voor ons) nieuwe locatie. Samen met de eigenaar bepaal jij de koers en krijg je veel vrijheid en ruimte om jouw eigen stempel te drukken op onze concepten.


THOMS Concept Catering is een start-up van Thom Hartgerink. Ons jonge cateringbedrijf opende in het voorjaar van 2020 haar deuren en heeft ondanks de Corona-crisis mooie stappen gezet. Waar we begonnen met één foodtruck, hebben we inmiddels vijf foodtrucks op de weg en talloze creatieve catering concepten bedacht voor onze opdrachtgevers. Wij zijn de totaalcateraar voor iedereen die op zoek is naar eerlijke en creatieve catering. Deze mooie ontwikkelingen en gestage groei hebben er voor gezorgd dat er zich een mooie kans voor ons voordoet op een nieuwe vaste locatie. Per 1 september openen wij hier een Italiaanse streetfood keuken. Vanuit deze locatie willen wij op den duur ook kookworkshops gaan aanbieden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een creatieve duizendpoot met dezelfde ambitie en drive die ons al zo veel moois opleverde.


Jouw ontwikkeling staat centraal binnen ons bedrijf. Samen met THOMS groei jij naar grote hoogte en maak je al jouw stoutste cateringdromen waar. Deze positie geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen tot het brein achter al onze catering concepten. Creativiteit, ambitie en doorzettingsvermogen zijn belangrijke kernwaarden binnen ons team. Waar anderen stoppen gaan wij door. Wij worden gekenmerkt door ons aanstekelijke enthousiasme en dit weet ook jij over te brengen op onze gasten en medewerkers. Samen gaan we alle uitdagingen aan en weten we die uitdagingen ook elke keer weer tot een succes te brengen. Kom jij ons hierbij helpen? Waar jij de verantwoordelijkheid voor neemt:

- De dagelijkse verzorging van onze keukens in alle opzichten. Jij trekt de kar en geeft iedereen het goede voorbeeld.

- Leidinggeven en coachen van onze medewerkers in de keukens.

- Creatieve invulling van onze concepten. Jij zwaait bij ons samen met de eigenaar met de creatieve scepter. Vanuit jouw passie en vakmanschap weet jij onze gasten altijd te verrassen.

- Inkoop en kostenbewaking voor alle outlets van THOMS.

- Werken volgens de hoogste hygiëne standaarden.

- Sfeer binnen het team. Jij zorgt voor een goede balans in ons keukenteam. Je weet jouw enthousiasme goed over te brengen op iedereen en zet alle neuzen in dezelfde richting.


Waar jij goed in bent:

- Ambitieus denken. Wij zijn nergens bang voor. Niks is te groot voor ons. Die mentaliteit vinden wij erg belangrijk en helpt ons om elke dag weer een beetje te groeien.

- Stressbestendig. Sterker nog, een beetje druk op de ketel zorgt ervoor dat jij in je kracht staat.

- Koken. En dan bedoelen we koken op een creatieve en uitdagende manier. Jij weet klassieke gerechten een nieuwe draai te geven en van elk bord een feestje te maken.

- Leiding geven. Met jouw positieve uitstraling en werkmentaliteit ben jij een voorbeeld voor de rest en stuur je het team de goede kant op. Samen met jouw team verleg jij elke week weer grenzen. Je bent in het bezit van een SVH Leermeerster Certificaat of wilt deze in de toekomst behalen.

- Auto rijden. Je hebt minimaal een B rijbewijs en wilt dit in de toekomst uitbreiden met een aanhangerrijbewijs.


Wat wij jou bieden:

- Alle basics: een goed salaris passend bij jouw ervaring en ontwikkeling, vakantiegeld, vakantiedagen en een goed contract met uitzicht op de toekomst.

- Flexibiliteit en vrijheid. Je werkt van donderdag t/m zondag en hebt lekker lang weekend.

- Een uitdagende startersfunctie waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Samen met ons groei jij uit tot een echte professional in je vak en gaan we groeien en onze dromen waarmaken.

- Een supergezellig (jong) team van echte Food-T(r)ukkers die houden van hard werken en successen vieren met elkaar.


Solliciteren

Word jij van deze vacature net zo enthousiast als wij zelf? Mail ons dan snel een motivatiebrief en CV en wie weet gaan we snel met elkaar in gesprek.


123 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven