In de buurt (1).png

Regel nu GRATIS een foodtruck bij jou in de straat!

THOMS in de buurt is live! Woon jij in een doorgaans reuze gezellige buurt, maar is het nu wat stil op straat vanwege corona? Regel dan samen met ons wat corona-proof reuring in jouw buurt en wordt automatisch buurman/vrouw van het jaar!

Het concept is simpel. Jij bespreekt met ons een datum waarop wij bij jullie in de straat mogen staan. Als wij beschikbaar zijn maken wij voor jullie een bestellink aan en kan het delen beginnen. Jij deelt de link in de buurtapp en met al je vrienden en zij doen de rest.

 

Bij het bestellen kunnen de buren kiezen uit diverse gerechten (waaronder vega en kinder opties) en een tijdslot kiezen waarin ze het ophalen. Zo garanderen we dus dat het nooit te druk wordt bij de foodtruck en dat alles volgens de huidige RIVM-regels verloopt. Betalen gaat bij het afhalen eenvoudig contactloos met een betaalpas of telefoon. 

Als het minimale aantal bestellingen (minimaal 20 bestellingen in Overijssel, daarbuiten minimaal 30) is behaald gaat de opdracht door. Je buren kunnen nog tot één dag voor de tijd bestellen zodat wij scherp kunnen inkopen. Daardoor hebben wij minder voedsel over dus hoeven wij minder weg te gooien na het evenement. 

Eenmaal aangekomen bij jouw huis prikken wij de stroom in en gaan wij bezig met koken. Alle buren halen hun afhaalmaaltijd op de afgesproken tijd af bij ons en betalen veilig op afstand. Daarna is het genieten geblazen en kun je genieten van onze heerlijke afhaalmaaltijden!

Via de onderstaande links kun je onze menu's checken. Een aanvraag plaatsen doe je eenvoudig door te bellen naar +316-30731012 of een mail te sturen naar info@thomsconceptcatering.nl.

Makkie toch?

Deze gezellige buurten gingen je al voor!