Esschert Design - Personeelsfeest

Een culinaire wereldreis als start van de vakantie...

Een spetterend personeelsfeest is altijd een hoogtepunt in het jaar, en als het om Esschert Design gaat, dan wordt het pas echt bijzonder. Dit jaar hadden wij van THOMS Concept Catering de eer om voor de vijfde keer het personeelsfeest van Esschert Design te organiseren. Een vertrouwde samenwerking waar we keer op keer van genieten.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Dit jaar was het evenement groter, gewaagder en bruisender dan ooit tevoren. Van het meubilair tot de aankleding en het eten tot de drinken, wij verzorgden alles tot in de kleinste details. Het was alsof we een magisch feestparadijs creëerden waar iedereen welkom was.

De gasten werden meegenomen op een culinaire wereldreis, waarbij ze konden genieten van heerlijke Balinese saté, smaakvolle Mexicaanse quesedilla's, authentieke Italiaanse pizza's en een oer-Hollandse FEBO-snackmuur. Voor de fijnproevers onder ons was het een waar feest voor de smaakpapillen.

DJ Destin zorgde voor tropische sferen met zijn aanstekelijke beats en zorgde ervoor dat niemand stil kon blijven staan. En voor de kleine feestvierders waren er grote stormbanen, springkussens en ander kindervermaak om de dag extra speciaal te maken.

Het evenement, dat plaatsvond in juni, was niet alleen voor de medewerkers van Esschert Design, maar ook voor hun gezinnen. Een gelegenheid om samen te genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en gezelligheid.

Bij THOMS Concept Catering zijn we enorm trots op onze langdurige samenwerking met Esschert Design. Het was weer een eer om het personeelsfeest te mogen organiseren en we kijken uit naar de volgende keer. Het feest was een groot succes, gevuld met lachende gezichten, dansende mensen en overheerlijk eten. En dat is waar we het allemaal voor doen - om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.