Bruiloft

Privé Evenementen | Bruiloft

Een dag om nooit te vergeten...

Gefeliciteerd, jij gaat trouwen! Wat een bijzondere gelegenheid. Om van jouw bruiloft een onvergetelijk moment te maken, is overheerlijke catering essentieel. En daar is THOMS Concept Catering in gespecialiseerd. Wij verzorgen al jarenlang de catering voor bruiloften door heel Nederland en weten als geen ander hoe we van jouw bruiloft een culinair spektakel kunnen maken.

Onze bruiloft catering is volledig op maat gemaakt. Wij denken graag met je mee over de ideale invulling van de catering op locatie. Wil je bijvoorbeeld een luxe sit-down diner, een informele barbecue, of een trendy foodtruck met street food? Bij THOMS Concept Catering is alles mogelijk.

Naast de catering kunnen wij je ook helpen bij het organiseren van jouw bruiloft. Wij beschikken over een groot netwerk van leveranciers en kunnen je daarom ook adviseren bij de keuze van de locatie, styling en entertainment. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en heb je één aanspreekpunt voor de volledige organisatie van jouw droombruiloft.

En wat dacht je van onze bruiloft foodtruck? Deze foodtruck is volledig ingericht als mobiele keuken en kan ingezet worden voor verschillende cateringconcepten. Van luxe fingerfood tot traditionele gerechten, onze foodtruck biedt een unieke beleving voor jouw gasten. En het mooie is dat wij de foodtruck volledig aanpassen aan jouw wensen en het thema van jouw bruiloft.

Onze catering op locatie is beschikbaar door heel Nederland. Wij verzorgen bruiloften op de mooiste locaties in onder andere Twente, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Met onze catering ben je verzekerd van een vlekkeloze uitvoering en een culinaire beleving waar jouw gasten nog lang over zullen napraten.

Maar dat is nog niet alles. Wij begrijpen dat een bruiloft een bijzondere gelegenheid is en dat alles perfect moet zijn. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om de catering aan te passen aan speciale dieetwensen of allergieën. Zo kan iedereen zonder zorgen genieten van jouw speciale dag.

Kortom, ben jij op zoek naar bruiloft catering op locatie? Neem dan snel contact op met THOMS Concept Catering en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen bij het organiseren van jouw droombruiloft!

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image