Vergadering

Zakelijke evenementen | Vergadering

Een smaakvolle en energierijke break!

Ben jij op zoek naar catering voor jouw vergadering op locatie in Twente? THOMS Concept Catering biedt een breed scala aan heerlijke en professionele cateringopties die perfect zijn voor zakelijke evenementen. Of je nu op zoek bent naar een lichte lunch of een uitgebreid buffet, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw vergadering.

Bij THOMS Concept Catering begrijpen we dat vergaderingen productief en efficiënt moeten zijn en dat elke minuut telt. Daarom bieden wij een snelle en efficiënte service die jouw vergadering zo soepel mogelijk laat verlopen. Wij zorgen voor een heerlijke en smaakvolle catering, zodat jij je kunt concentreren op de vergadering.

Ons menu biedt tal van gezonde en voedzame opties, waaronder broodjes, wraps, salades en warme gerechten, allemaal bereid met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Bovendien zijn al onze gerechten volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften en vereisten.

Met onze vergadering catering op locatie in Twente, heb je de volledige vrijheid om te kiezen uit verschillende opties en arrangementen. Of je nu een eenvoudige, lichte lunch wilt of een uitgebreid buffet, wij zijn er om jou te helpen bij het plannen en organiseren van de perfecte catering voor jouw vergadering.

Bij THOMS Concept Catering geloven we dat elke vergadering speciaal en uniek is, daarom bieden wij een persoonlijke en professionele service die volledig op jouw wensen en behoeften is afgestemd. Of je nu op zoek bent naar catering voor een kleine vergadering of een groot evenement, wij zorgen ervoor dat jouw vergadering perfect verloopt.

Dus als je op zoek bent naar catering voor jouw vergadering op locatie in Twente, zoek dan niet verder dan THOMS Concept Catering. Wij staan klaar om jouw vergadering tot een succes te maken met heerlijke gerechten en een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw vergadering catering te organiseren!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image