Relatie Evenement

Zakelijke evenementen | Relatie Evenement

Zet je relaties eens flink in het zonnetje!

THOMS Concept Catering is de perfecte partner voor het organiseren van jouw relatie evenement. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van catering en evenementenorganisatie, garanderen we een evenement dat indruk maakt op jouw relaties en je bedrijf versterkt. We begrijpen hoe belangrijk het is om jouw relaties te bedanken voor hun vertrouwen en we zullen er alles aan doen om dit te realiseren.

Onze gepersonaliseerde aanpak stelt ons in staat om evenementen op maat te maken die passen bij jouw bedrijfsidentiteit en doelstellingen. We bieden niet alleen catering, maar kunnen ook de volledige organisatie van het evenement verzorgen. We hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en locaties in Twente en kunnen daarom bijna elk type evenement organiseren, zowel binnen als buiten. Of je nu een evenement wilt organiseren in een prachtige buitenomgeving of een indrukwekkende locatie binnenshuis, we hebben de expertise om het tot een succes te maken.

Onze cateringopties zijn zorgvuldig samengesteld door ons team van ervaren chefs, die gebruikmaken van alleen de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten. Van smakelijke fingerfood tot uitgebreide diners, we hebben voor elk wat wils. We zorgen ervoor dat onze gerechten niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien op het bord. Onze service is altijd professioneel en betrouwbaar, en ons team staat altijd klaar om te helpen bij het creëren van de perfecte sfeer voor jouw evenement.

Bij THOMS Concept Catering geloven we in transparante communicatie en samenwerking met onze klanten. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en vertalen deze naar een onvergetelijk evenement. We houden je op de hoogte van elke stap in het proces, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt. Je kunt erop vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat jouw relatie evenement vlekkeloos verloopt en dat jouw relaties met een glimlach naar huis gaan.

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare cateraar en evenementenorganisator voor jouw relatie evenement in Twente, ben je bij THOMS Concept Catering aan het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben om jouw evenement tot een groot succes te maken!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image