Nieuwjaars Evenement

Zakelijke evenementen | Nieuwjaars Evenement

Start het jaar op een spectaculaire manier!

Het nieuwe jaar inluiden is een bijzonder moment dat je niet zomaar voorbij moet laten gaan. Bij THOMS Concept Catering begrijpen we dat als geen ander en daarom helpen wij je graag om het perfecte nieuwjaars evenement te organiseren op een locatie in Twente. Of je nu een intieme borrel wilt geven met vrienden en familie of juist een grootschalig feest met alle collega's, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Onze ervaren event managers hebben ruime ervaring in het organiseren van nieuwjaars evenementen en weten precies wat er nodig is om het feest tot een succes te maken. We denken graag met je mee over de invulling van het evenement en stellen een op maat gemaakt plan op dat aansluit bij jouw wensen en doelstellingen.

Naast de perfecte catering op locatie bieden we een breed scala aan entertainment opties om het nieuwjaars evenement compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan live muziek, spectaculaire lichtshows, een DJ, vuurwerk of een photobooth. Alles is mogelijk en we zorgen ervoor dat het entertainment naadloos aansluit bij de stijl en sfeer van het evenement.

Bij THOMS Concept Catering staat kwaliteit voorop. Onze chef-koks bereiden de meest smaakvolle gerechten met verse, seizoensgebonden ingrediënten en presenteren deze op een prachtige manier. Ons personeel is professioneel en gastvrij en zorgt ervoor dat al jouw gasten zich welkom voelen en kunnen genieten van een geweldige avond.

Dus, ben jij op zoek naar de perfecte partner voor het organiseren van jouw nieuwjaars evenement op een locatie in Twente? Neem dan contact op met THOMS Concept Catering en ontdek hoe wij jouw feestelijke avond tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken. We staan klaar om samen met jou het nieuwe jaar in te luiden op de best mogelijke manier!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image