Jubileumfeest

Zakelijke evenementen | Jubileumfeest

Tijd om te proosten!

Een zakelijk jubileum is een belangrijk moment in de geschiedenis van jouw bedrijf. Het is een mijlpaal die gevierd moet worden met een speciale gebeurtenis. THOMS Concept Catering begrijpt dit als geen ander en kan jouw jubileumfeest omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.

Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw jubileumfeest op locatie in Twente te organiseren. Of je nu een kleinschalig of grootschalig evenement wilt organiseren, wij hebben ruime ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen en kunnen jouw jubileumfeest tot in de puntjes verzorgen.

Onze ervaren chefs bereiden de meest culinaire hoogstandjes, met verse en lokale ingrediënten. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan luxe borrelhapjes, uitgebreide buffetten en verschillende soorten cuisine om ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils is.

Bij THOMS Concept Catering begrijpen we dat elk jubileum uniek is en een persoonlijke touch verdient. Daarom bieden wij een persoonlijk advies op maat en denken wij graag met je mee om een jubileumfeest te creëren dat perfect past bij jouw wensen en budget. We kunnen jouw jubileumfeest volledig aanpassen aan jouw stijl en thema, en zelfs jouw bedrijfslogo opnemen in de decoratie.

Naast de catering en aankleding, zorgen wij er ook voor dat de logistiek en planning van jouw jubileumfeest vlekkeloos verloopt. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en kunnen de complete organisatie van jouw jubileumfeest verzorgen. Van tenten en meubilair tot verlichting en decoratie, wij regelen alles tot in de puntjes.

Ons professionele team zorgt ervoor dat alles tijdens jouw jubileumfeest tot in de puntjes is verzorgd, zodat jij je kunt richten op de viering van het jubileum met je gasten. Onze gastvrije bediening zorgt voor een prettige sfeer en neemt alle zorgen uit handen, zodat je optimaal kunt genieten van deze bijzondere dag.

Kortom, wil je jouw zakelijk jubileum op een professionele en unieke manier vieren? THOMS Concept Catering is dé partner die je zoekt! Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw zakelijke jubileumfeest catering in Twente. Wij zijn er klaar voor om van jouw jubileumfeest een onvergetelijke ervaring te maken!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image