Lancering

Zakelijke evenementen | Lancering

Schiet uit de startblokken met jouw merk of bedrijf!

Een productlancering is een spannend moment voor elk bedrijf en het is belangrijk om deze goed te organiseren. THOMS Concept Catering is gespecialiseerd in het organiseren van lancering evenementen en kan jouw bedrijf helpen bij het creëren van een onvergetelijke lancering.

Ons team van ervaren professionals zal er alles aan doen om jouw lancering evenement tot een succes te maken. We begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak die past bij jouw wensen en budget. Of je nu een klein of groot evenement plant, wij kunnen de catering en organisatie voor onze rekening nemen.

Wij bieden een uitgebreide selectie van culinaire opties, van luxe hapjes tot uitgebreide buffetten en diners. Al onze gerechten worden bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten, zodat je gasten kunnen genieten van de beste smaken uit de regio Twente. Ons doel is om jou en je gasten te verrassen met heerlijke gerechten die perfect passen bij de sfeer van jouw lancering.

Naast catering kunnen we ook de volledige organisatie van jouw lancering evenement op ons nemen. We werken samen met een netwerk van leveranciers en kunnen een geschikte locatie vinden die past bij jouw wensen en budget. Ons team zorgt voor de aankleding, entertainment en alle andere benodigdheden om jouw evenement tot een succes te maken.

Bij THOMS Concept Catering hechten we veel waarde aan kwaliteit en service. We zijn trots op de aandacht voor detail en zorgen ervoor dat elk aspect van jouw lancering evenement perfect is geregeld. Ons professionele team staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te maken.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele cateraar die jouw lancering evenement tot een succes kan maken in Twente, neem dan contact op met THOMS Concept Catering. We staan klaar om jouw ideeën om te zetten in een onvergetelijke ervaring!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image