Feestavond

Privé Evenementen | Feestavond

Let's get the party started!

Ben je bezig met het organiseren van een feestavond en ben je op zoek naar een professionele cateraar? Dan kan THOMS Concept Catering jouw partner zijn! Wij bieden al jarenlang catering op maat voor allerlei soorten feesten en evenementen, van kleine bijeenkomsten tot grote feestavonden.

Als professionele feestavond cateraar begrijpen wij hoe belangrijk de catering is voor het succes van jouw evenement. Onze ervaren cateringmanagers denken graag met je mee over het menu en zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij de sfeer van jouw feestavond. Zo kan je bij ons terecht voor een luxe buffet, een walking dinner, een borrel met hapjes of een compleet driegangenmenu.

Wij bieden niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook een complete cateringervaring. Onze cateringmedewerkers zorgen voor een vlotte en vriendelijke bediening, zodat jij en je gasten volop kunnen genieten van de feestavond. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de aankleding en decoratie van de locatie, zoals tafeldecoratie en bloemstukken, om de sfeer helemaal compleet te maken.

Als feestavond cateraar staan wij open voor alle soorten feesten, van een gezellige verjaardag tot een jubileum of een bedrijfsfeest. Wij hebben de ervaring en flexibiliteit om ons aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw feestavond tot een succes kunnen maken!

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele cateraar voor jouw feestavond, dan is THOMS Concept Catering de juiste keuze. Wij bieden maatwerk catering met oog voor detail, een vlotte en vriendelijke service en een complete cateringervaring. Contacteer ons vandaag nog en maak van jouw feestavond een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image