Kerstborrel

Zakelijke evenementen | Kerstborrel

Knallend het jaar uit!

Ben je op zoek naar een manier om jouw collega's te verrassen met een gezellige kerstborrel op locatie in Twente of ergens anders? Dan ben je bij THOMS Concept Catering aan het juiste adres! Wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw kerstborrel een onvergetelijke avond wordt, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Bij het organiseren van een kerstborrel komt vaak veel kijken. Er moet nagedacht worden over de locatie, de catering, de sfeer en de activiteiten. Gelukkig hoef je je bij ons daar geen zorgen over te maken. Onze professionele en ervaren medewerkers denken graag met je mee over de invulling van de catering en bieden verschillende menu's die passen bij jouw wensen en budget.

Of je nu gaat voor een luxe sit-down diner, een uitgebreid buffet of een gezellige borrel met hapjes, bij ons is alles mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de catering tot in de puntjes verzorgd is, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de kerstborrel met jouw collega's.

Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met catering op locatie in Twente en weten wij als geen ander hoe we jouw kerstborrel tot een succes kunnen maken. Wij bieden een breed scala aan culinaire opties, waardoor er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Van luxe fingerfood tot traditionele gerechten, wij hebben het allemaal in huis.

En wat dacht je van onze sfeervolle kerstdecoratie en de feestelijke aankleding van de locatie? Wij kunnen jouw kerstborrel helemaal in stijl aankleden, zodat de feestvreugde nog meer vergroot wordt.

Kortom, wil je jouw collega's verrassen met een geslaagde kerstborrel op locatie? Neem dan contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw kerstborrel catering. Wij staan voor je klaar om er een onvergetelijke avond van te maken!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image