Wij maken jouw evenement onvergetelijk!

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
vacancy-image

Join the winning team

Wij zoeken doorlopend studenten en professionals die zich zowel áchter als vóór de schermen van onze catering partijen thuis voelen. Stoere jongens en meisjes met een goed gevoel voor gastvrijheid en het creëren van beleving. Nog niet zo veel ervaring in de horeca, maar sta je te popelen om bij ons je handen uit de mouwen te steken? Geen probleem! Wij leren je dit maar al te graag. Met een vaste poule van oproepkrachten vliegen wij elk weekend weer heel Nederland en Duitsland door om daar onze gasten op originele wijze te verbazen met onze creatieve catering concepten. Denk jij dat jij met jouw inzet het verschil kunt maken? Dan zoeken wij jou! 

swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij THOMS Concept Catering ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige catering en culinaire belevingen op maat. Als team van gepassioneerde professionals staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van het perfecte evenement. We hebben jarenlange ervaring in de horeca en cateringbranche en zijn gepassioneerd over het creëren van onvergetelijke momenten voor onze klanten.

Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende service en het leveren van kwaliteit op maat. We luisteren naar je wensen en eisen en gaan vervolgens aan de slag om de perfecte culinaire beleving te creëren. Van kleine borrels en feesten tot grote evenementen, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Bij THOMS Concept Catering hebben we een breed scala aan opties om uit te kiezen, waaronder foodtrucks, barbecue, walking dinners, buffetten, borrels en nog veel meer. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze culinaire belevingen te combineren met entertainment en decoratie om zo de perfecte sfeer te creëren.

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen en proberen dit door te voeren in alles wat we doen. We werken daarom met lokale en seizoensgebonden producten en hebben ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan in onze bedrijfsvoering.