Meer over Thoms Concept Catering

THOMS Concept Catering is dé specialist in catering op locatie voor allerlei soorten evenementen. Met jarenlange ervaring en een team van professionele cateringmedewerkers en chef-koks zorgen wij voor heerlijk eten en drinken, sfeervolle aankleding en een vlotte en vriendelijke bediening. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, festival of theaterproductie, wij bieden een breed scala aan cateringopties en denken graag met je mee over de invulling van het menu. Bij THOMS Concept Catering staan kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid voorop, zodat jij als organisator kunt genieten van een geslaagd evenement!

WIJ STAAN VOOR

  • Lokaal
  • Duurzaam
  • Lekker
about-image

Dé creatieve totaalcateraar oet Twente!

Bij THOMS Concept Catering ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige catering en culinaire belevingen op maat. Als team van gepassioneerde professionals staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van het perfecte evenement. We hebben jarenlange ervaring in de horeca en cateringbranche en zijn gepassioneerd over het creëren van onvergetelijke momenten voor onze klanten.

Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende service en het leveren van kwaliteit op maat. We luisteren naar je wensen en eisen en gaan vervolgens aan de slag om de perfecte culinaire beleving te creëren. Van kleine borrels en feesten tot grote evenementen, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Bij THOMS Concept Catering hebben we een breed scala aan opties om uit te kiezen, waaronder foodtrucks, barbecue, walking dinners, buffetten, borrels en nog veel meer. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze culinaire belevingen te combineren met entertainment en decoratie om zo de perfecte sfeer te creëren.

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen en proberen dit door te voeren in alles wat we doen. We werken daarom met lokale en seizoensgebonden producten en hebben ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan in onze bedrijfsvoering.

Kortom, bij THOMS Concept Catering zorgen we ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes is geregeld en dat je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven. Neem gerust contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen betekenen!

We ontvangen je graag op ons kantoor in Haaksbergen. Sinds 2023 zitten we in een prachtige omgebouwde boerenschuur met alle denkbare faciliteiten. We hebben hier een prachtig kantoor, café, keuken, koelcellen en natuurlijk een grote opslag. Kom langs en we laten je proeven van al het moois dat THOMS te bieden heeft. 

left-image
left-image

Ons team

team--

Marre Kreuwel

Event Manager

team--

Thom Hartgerink

Eigenaar

team--

Luuk Busschers

Chef-Kok

team--

John ter haar

Event Manager

team--

Lisa Pleijhuis

Stagiaire Zakelijke Evenementen

team--

René en Wilfried

Facilitair

team--

Kyra Sonder

Stagiaire Publieke Evenementen