Festivals

Publieke evenementen | Festivals

Spraakmakende catering op jouw festival!

THOMS Festival Catering, de vernieuwende en creatieve cateraar voor jouw evenement! Wij presenteren met trots onze nieuwe festival-lijn waarmee we vanaf 2024 door heel Nederland reizen. Verfrissende concepten, lokale producten en eigen standbouw die aan te passen is op de look-and-feel van jouw evenement. THOMS Festival Catering richt zich op feesten en evenementen met een bereik van 1500 tot 10.000 bezoekers. Wij nemen jouw zorgen over de invulling van de publiekscatering uit handen en verzorgen het food gedeelte van A tot Z.

Wat maakt ons uniek?

  1. Lokale Smaakexplosie: Onze menu's zijn samengesteld met de beste lokale ingrediënten, waardoor jouw gasten de authentieke smaken van de regio ervaren. Onze koks experimenteren het hele jaar door op zoek naar de beste festival streetfood.
  2. Stijlvolle Pagodetenten en Foodtrucks: Onze pagodetenten en foodtrucks zijn niet alleen functioneel, maar ook een visueel statement. Stijlvolle aankleding creëert een aangename sfeer die de festivalbeleving naar een hoger niveau tilt. In samenwerking met jullie bouwen we de stand geheel in de stijl van jouw evenement.
  3. Flexibiliteit in Menukeuze: Van street food tot culinaire hoogstandjes, we bieden een breed scala aan menu-opties om aan de diversiteit van jouw festivalpubliek te voldoen. Kies in overleg met ons het perfecte menu voor jouw evenement.
  4. Professioneel Team: Ons ervaren cateringteam staat garant voor een naadloze uitvoering, van planning tot uitvoering. We begrijpen dat elk festival uniek is, en we passen onze diensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
  5. Duurzaamheid: We streven ernaar om duurzaam te opereren, met aandacht voor milieuvriendelijke verpakkingen en verantwoorde voedselbronnen. 

Hoe we werken?

  1. Voorbespreking: We gaan graag met jou in gesprek om jouw visie en doelen voor het festival te begrijpen. Samen bepalen we een menu en stijl voor jouw evenement. In overleg met jullie geheel in een stijl die jullie voor ogen hebben.
  2. Voorstel: Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we ons kunnen aanpassen aan de grootte en stijl van jouw evenement. Ook op verschillende momenten van de dag het perfecte aanbod.
  3. Logistieke Planning: Van opbouw tot afbouw, wij nemen de logistieke zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van een onvergetelijk festival.
  4. Uitvoer: Na maanden van plannen is het eindelijk zo ver! Van opbouw tot afbouw voeren wij alles volgens planning uit en samen draaien we een prachtig evenement waar bezoekers nog lang over napraten.
  5. Evaluatie: Na afloop van het evenement gaan we met jullie in gesprek om alle tips en tops te bespreken. Succesverhalen worden gedeeld en knelpunten worden genoteerd voor volgend jaar. Feedback maakt iedereen beter.

THOMS Festival Catering binnenkort op jouw evenement? Download dan hieronder de brochure en bekijk alle opties!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Download de festival brochure

Vul het formulier in en ontvang de brochure op uw e-mailadres

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image