Beurscatering

Zakelijke evenementen | Beurscatering

Jouw beurscatering tot in de puntjes verzorgd!

Als je op zoek bent naar hoogwaardige beurscatering op locatie, dan ben je bij THOMS Concept Catering aan het juiste adres. Ons cateringteam beschikt over jarenlange ervaring in het verzorgen van culinaire hoogstandjes voor beurzen en evenementen, en wij weten als geen ander hoe we jouw bezoekers kunnen verrassen met smaakvolle gerechten en drankjes.

Bij ons staat maatwerk voorop. We denken graag met je mee over de ideale catering voor jouw evenement en bieden altijd een passende oplossing die volledig aansluit bij jouw wensen en budget. Of het nu gaat om een gezonde lunch, luxe fingerfood of een uitgebreid dinerbuffet, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Maar onze service gaat verder dan alleen de catering. We verzorgen ook de volledige aankleding en styling van jouw stand of locatie. Zo zorgen we voor een prachtige presentatie van de gerechten en een gastvrije uitstraling van jouw beursstand. We kunnen zelfs gepersonaliseerde menukaarten maken die perfect passen bij de uitstraling van jouw bedrijf.

We begrijpen dat tijdens een beurs of evenement alles op rolletjes moet lopen. Daarom zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering van onze catering service op locatie. Ons ervaren team van cateringprofessionals zorgt voor een naadloze en efficiënte service, zodat jij je kunt concentreren op de andere belangrijke aspecten van jouw evenement.

Onze catering service is beschikbaar door heel Nederland en we verzorgen beurs catering op locatie in onder andere Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Of je nu een kleine beurs organiseert of een groot congres, wij hebben de ervaring en expertise om jouw evenement tot een succes te maken.

Met onze beurs catering op locatie ben je verzekerd van een culinaire beleving waar jouw bezoekers nog lang over zullen napraten. Dus ben je op zoek naar de perfecte catering voor jouw beurs of evenement? Neem dan snel contact op met THOMS Concept Catering en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image