Evenementen Locaties

Erve Beverborg

Erve Beverborg is een bijzondere locatie in een van de mooiste natuurgebieden van Twente: Het Lutterzand. Erve Beverborg ademt een nostalgische en ongedwongen sfeer. Deze mooie Saksische schuur is voorzien van alle moderne faciliteiten zodat het zowel ’s zomers als ’s winters bij uitstek geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals, huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en andere activiteiten.

Verder lezen
Erve Beverborg

Jan Wesselinkhoes

Niet ver van het Lutterzand, aan de ouderwets mooie Puntbeek, ligt het Jan Wesselinkhoes. Dit oeroude boerderijtje leent zich – zowel binnen bij de grote vuurplaats als buiten in de idyllische boomgaard – bij uitstek als locatie voor een trouwdag in informele sfeer of voor een vergadering, een teambuilding, een familiedag en andere kleinschalige bijeenkomsten.

Verder lezen
Jan Wesselinkhoes

Hohes Haus Nienborg (DE)

Hohes Haus Nienborg is een verscholen parel waar in stijl getrouwd, gevierd en vergaderd kan worden. De burcht staat in het gemoedelijke plaatsje Nienborg, net over de grens bij Enschede, op een bijzondere plek aan de Dinkel. Met zijn uitnodigende uitstraling is het Hohes Haus in het Münsterland een geliefde trouwlocatie, maar ook zeer geschikt voor een feest, een stijlvol diner, een receptie, een vergadering of voor buitenactiviteiten in de bijbehorende boomgaard.

Verder lezen
Hohes Haus Nienborg (DE)

Kippenvel Evenementenlocatie

De Twentse Stoomblekerij Goor werd in 1838 mede opgericht door Thomas Ainsworth, zoon van een Engelse katoenfabrikant en een bekwaam technicus. Het bloeiende bedrijf werd 3 jaar later overgedaan aan een Zaanse industrieel, die het later in 1857 weer overdeed aan twintig Twentse Textielhandelaren.

Verder lezen
Kippenvel Evenementenlocatie

De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Al in 1188 wordt Erve Bonckert genoemd op akten, oorkondes en oude tekeningen. Waarschijnlijk is de naam Bonkert afgeleid van Bunico of Buno, wat ‘bouwer’ betekent. Op oude kaarten is te zien dat de vroegere kloosterboerderij nog steeds als hoofdvorm op dezelfde plek staat. De lange uitbouw, die nu is ingericht als congres- en podiumzaal is later toegevoegd. Erve Bonckert is prachtig gerenoveerd en veranderd in een bestemming waar op niveau kan worden gelogeerd en waar ruimte is voor verschillende soorten evenementen.

Verder lezen
De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Broedplaats Oogst

Oogst is een initiatief van Stichting Creatieve Broedplaats Twente. Wij zijn een broedplaats van onderop, dat betekent dat wij altijd in ontwikkeling zijn en blijven. Met vele vrijwilligers hebben wij op onze huidige locatie aan Esrein 53 in Hengelo een broedplaats gecreëerd waar kunst, horeca, innovatie en techniek samen komen. Oogst is sinds april 2023 geopend.

Verder lezen
Broedplaats Oogst

Wijngaard Hof van Twente

Wijngaard Hof van Twente is twintig jaar geleden opgericht door gepassioneerd wijnmakers Roelof en Ilse Visscher. De vele uurtjes in de wijngaard, de expertise in de wijnmakerij, de gastvrijheid; Herman Finkers heeft de beleving mooi samengevat in het gastenboek: ‘Ie'j könt de leefde preuven in het glas!’.

Verder lezen
Wijngaard Hof van Twente

Wijngaard Kötter

Wijngaard Kötter is ontstaan in 2021, de 3200 wijnstokken zijn op 3 mei 2021 geplant. Wij hebben liefde voor wijn en bezochten ook vaak tijdens vakanties wijngaarden, vandaar is het idee ontstaan om met het stuk grond naast ons huis een wijngaard te beginnen. Natuurlijk was de naam al snel bedacht: Wijngaard Kötter!

Verder lezen
Wijngaard Kötter

E-deck Vliegveld Teuge

Welkom bij E-Deck, dé eventlocatie in het hart van de duurzame luchtvaart. E-Deck is gelegen op vliegveld Teuge, een unieke locatie letterlijk aan de landingsbaan. E-Deck is geschikt voor kleine en grote groepen. Van een multifunctionele high-end hangaar tot inspirerende ruimtes voor uw meeting of workshop.

Verder lezen
E-deck Vliegveld Teuge