Theater

Publieke evenementen | Theater

Jouw betrouwbare theater cateraar!

Bij THOMS Concept Catering begrijpen we dat theaterproducties uniek zijn en dat elk evenement specifieke wensen heeft. Daarom bieden we een breed scala aan cateringopties en kunnen we onze menu's aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Onze ervaren event managers staan klaar om met je mee te denken over de invulling van het menu en om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Onze chef-koks bereiden de heerlijkste gerechten met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Onze menu's variëren van lichte hapjes en snacks tot aan een volledig diner met meerdere gangen. Bovendien bieden we ook vegetarische, veganistische en glutenvrije opties aan, zodat we aan ieders wensen kunnen voldoen.

Naast theater catering kunnen we ook zorgen voor andere catering opties. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid buffet voor een bedrijfsfeest, een gezellige barbecue voor een bruiloft of diverse foodtrucks voor een festival. Onze foodtrucks zijn ook ideaal voor evenementen waarbij de locatie niet beschikt over een keuken, omdat ze volledig zelfvoorzienend zijn.

Als theater cateraar vinden wij het belangrijk om een onvergetelijke ervaring te creëren voor zowel jou als organisator als voor jouw gasten. Daarom zorgen we niet alleen voor heerlijk eten, maar ook voor een sfeervolle aankleding en vriendelijke bediening. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de catering en kan jij je volledig richten op de voorstelling.

Kies voor THOMS Concept Catering als jouw theater cateraar en maak van jouw evenement een culinaire beleving om nooit te vergeten. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw theaterproductie tot een succes kunnen maken!

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Klantcases

Bekijk meer cases
swiper-image

Hanna van Hendrik - Theater

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

Lees meer >
swiper-image

Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

Lees meer >
swiper-image

Hodes Kartfestival - Relatie Evenement

Onlangs hebben wij als THOMS Concept Catering een fantastische netwerkborrel georganiseerd in het nieuwe pand van Hodes Huisvesting uit Goor. Het was een fantastische middag met een wel heel bijzonder element.

Lees meer >
swiper-image

Apollo Vredestein - Relatie Evenement

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

Lees meer >
swiper-image

IKEA Hengelo - Kerstborrel

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

Lees meer >

Meer over het team van Thoms Concept Catering

Bij de THOMS Concept Catering hebben we passie voor lekker eten. En vooral voor het experimenteren met eten! Concept Catering. Elke dag proberen we onze gasten weer te verassen met verbluffende creatieve catering concepten waar het water je van in de mond loopt. Smaakcombinaties die je in je wildste dromen niet durfde te maken, wij doen het gewoon! En dat alles op een originele en speelse manier gepresenteerd. Wij cateren op festivals, bruiloften, jubilea, openingen, zakelijke evenementen, etc.. Elk evenement dat wel wat spraakmakende catering kan gebruiken, is onze speeltuin! THOMS Concept Catering is in 2019 opgericht door Thom Hartgerink. Ik heb mijn hele leven al een passie voor koken en het opdoen van inspiratie op dit gebied. Na het afronden van de Hotelschool in Leeuwarden ging ik aan de slag als event manager. Na binnen dit vakgebied ruime ervaring op te hebben gedaan, vond ik het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan. Ik koos voor de vrijheid en richtte eind 2019 mijn eigen cateringbedrijf op: THOMS Concept Catering.

Thom helpt je graag met het samenstellen van jouw evenement

Vraag offerte aan
cta-image