Founders Military Boekelo - Rally

Een spannende rally met een spetterende afsluiting...

In de zwoele maand juni bundelden THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s hun krachten om een spectaculair relatie-evenement voor de Founders Military neer te zetten. Een unieke samenwerking die resulteerde in een dag vol avontuur, culinaire verwennerij en onvergetelijke herinneringen.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Samen trokken we alle registers open om een perfecte ervaring te creëren, waarbij THOMS Concept Catering zich ontfermde over elk detail - van het sfeervolle meubilair tot de weelderige aankleding en het overheerlijke eten en drinken. Bcause Rally’s bracht het avontuurlijke element in met een uitdagende rally door het betoverende Twentse landschap, dat ieders hart sneller deed kloppen.

De gasten werden uitgenodigd om plaats te nemen in adembenemende sportauto's en te genieten van een sensationele rally met behendigheidsproeven op de route. Het was een combinatie van snelheid, precisie en het schilderachtige landschap, wat resulteerde in een onvergetelijke ervaring.

Na de opwindende rally stond een smakelijke beloning te wachten: een uitgebreid assortiment aan streetfood, vergezeld van verfrissende zomerse drankjes en verrukkelijke cocktails. De perfecte manier om bij te komen en te genieten van de culinaire verwennerij.

Terwijl de zon langzaam onderging, brachten de opzwepende tonen van een band op de motorkap van een oude Corvette het dak eraf. De dansvloer was gevuld met vrolijke gasten die de sfeer tot het hoogtepunt dreven en de energie onmiskenbaar voelbaar was.

Landgoed de Hooge Boekel in Enschede was het prachtige decor voor dit buitengewone evenement, dat speciaal was georganiseerd voor alle leden van de Founders Military. Het was een dag vol met opwinding, gemeenschap en verwennerij - een gelegenheid om te genieten van elkaar's gezelschap en een gedeelde passie voor avontuur en plezier.

De naadloze samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s leverde een unieke en memorabele ervaring op. Het evenement zal in de herinneringen van de gasten voortleven als een perfecte combinatie van spanning, smaak en stijl.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.