HOST Holding - Family Festival

Een familie festival om nooit te vergeten...

Een zonnige dag in juni markeerde het bruisende familiefestival georganiseerd door THOMS Concept Catering en Breukers Verhuur, speciaal voor HOST Holding en hun gewaardeerde medewerkers en hun gezinnen. Een perfecte mix van entertainment, heerlijk eten en gezelligheid creëerde een onvergetelijke dag voor iedereen die aanwezig was.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Met oog voor detail zorgden we voor de complete beleving, van het sfeervolle meubilair tot de prachtige aankleding die de sfeer van het festival tot leven bracht. Samen met Breukers Verhuur konden we het terrein omtoveren tot een waar paradijs voor jong en oud.

Het gastronomische aanbod was een ware traktatie voor de smaakpapillen. Gasten konden zich tegoed doen aan verrukkelijke smokey burgers, sappige snacks en frietjes uit de iconische FEBO snackwand. Maar dat was nog niet alles. De zingende bakker Dirk Poffers serveerde heerlijke poffertjes die niet alleen de magen vulden, maar ook voor een vrolijke noot zorgden.

Met meer dan 300 gasten die de festiviteiten bijwoonden, was het evenement een groot succes. Het prachtige weer zorgde voor de perfecte sfeer, waar jong en oud samenkwamen om te genieten van de festiviteiten en elkaars gezelschap.

De lachende gezichten van zowel de medewerkers als hun gezinnen waren het bewijs van de geslaagde dag die we hadden neergezet. Als THOMS Concept Catering en Breukers Verhuur zijn we ontzettend trots op de rol die we mochten spelen in het creëren van deze bijzondere herinneringen voor HOST Holding en hun medewerkers.

Het familiefestival was niet alleen een viering van de medewerkers, maar ook van de verbinding en gemeenschap binnen HOST Holding. Een dag waarop collega's en hun gezinnen samenkwamen om te genieten van het leven en elkaar. Met een vleugje zomer, een snufje lekker eten en een flinke dosis plezier, hebben we een onvergetelijke dag neergezet waar nog lang over nagepraat zal worden.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.