Houthandel Lenferink - Jubileum

Een 2-daags jubileum vlak voor de vakantie...

In de stralende maand juni brachten we een sprankelend tweedaags jubileum tot leven voor Lenferink Houthandel, een mijlpaal die samenviel met de grandioze opening van hun nieuwe hal. Als THOMS Concept Catering gingen we tot het uiterste om deze speciale gelegenheid onvergetelijk te maken, en we hebben onze missie met glans volbracht.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Met een toewijding aan elk detail, van het prachtige meubilair tot de met zorg gekozen aankleding, hebben we een sfeer gecreëerd die de festiviteiten omringde met elegantie en opwinding. De geur van vers hout en de fonkelende sfeer in de lucht kondigden de start aan van een uniek jubileum en een nieuw hoofdstuk voor Lenferink Houthandel.

De festiviteiten startten op vrijdagmiddag, waar ruim 200 zakelijke relaties werden verwelkomd. De sfeer was bruisend en opgewonden, terwijl we heerlijke streetfood hapjes serveerden die een knipoog gaven naar de informele en gezellige sfeer die Lenferink Houthandel zo kenmerkt.

De daaropvolgende dag werd een echte hoogtepunt, met een overweldigende open dag die meer dan 1000 gasten trok. Een dag vol nieuwsgierige bezoekers die de kans grepen om de splinternieuwe hal te bewonderen en te ontdekken. Een scala aan activiteiten, van workshops tot rondleidingen, zorgde voor een dag vol plezier en leren.

Ter afsluiting van het jubileumweekend werden ruim 300 vrienden en familieleden ontvangen voor een spetterende feestavond. Het glimmende nieuwe gebouw was het perfecte decor voor een avond vol vreugde, muziek en dans. De feestvreugde overspoelde de locatie terwijl we de nieuwbouw vierden en onze warmste felicitaties overbrachten aan Lenferink Houthandel.

Met meer dan 1500 gasten die deelnamen aan de festiviteiten over de twee dagen, was het jubileumweekend een onmiskenbaar succes. We zijn trots om ons aandeel te hebben gehad in het creëren van een buitengewone ervaring voor Lenferink Houthandel en al hun gewaardeerde gasten. Het was een eer om deze mijlpaal te vieren en de start van een nieuw hoofdstuk te markeren, omringd door liefde, vreugde en inspiratie.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.