Twentebad Hengelo - Jubileum

Een zomers festival bij het Twentebad...

In de stralende maand juni bracht THOMS Concept Catering een bruisend jubileumfeest tot leven voor het Twentebad Hengelo. Op de adembenemende locatie werd een dag van viering en plezier gecreëerd, waarbij we samenwerkten met Breukers Verhuur om elk detail perfect te maken.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Bij aankomst werden gasten begroet door onze gastvrije hostessen, die met glinsterende glazen prosecco klaarstonden om hen te verwelkomen in de feestvreugde. Een toost op het jubileum en een veelbelovende start van een dag vol herinneringen.

De festiviteiten begonnen met een rondleiding door het pand, waar gasten een kijkje konden nemen in het prachtig verbouwde Twentebad. Het was een kans om de transformatie van dichtbij te bekijken en te bewonderen hoe het Twentebad Hengelo zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.

Met de zon hoog aan de hemel werden de festiviteiten naar buiten verplaatst, waar een heerlijke zomerzon de perfecte achtergrond vormde voor het feest. Hier konden gasten genieten van een smaakvolle variëteit aan lekkernijen, waaronder smokey burgers, loaded fries en flamin' flammkuchen. Elke hap was een explosie van smaken die samensmolten tot een onvergetelijke culinaire ervaring.

Dit jubileumfeest, speciaal georganiseerd voor alle medewerkers van het Twentebad Hengelo, was een blijk van waardering voor hun toewijding en harde werk. Het was een dag van samenzijn, genieten en het delen van speciale momenten met collega's die als familie aanvoelen.

Voor THOMS Concept Catering en Breukers Verhuur was het een eer om deel uit te maken van deze feestelijke dag. Het was een waar genoegen om te zien hoe gasten lachten, praten en zich vermengden met een onmiskenbaar gevoel van vreugde en opwinding.

Het jubileumfeest voor het Twentebad Hengelo was niet alleen een viering van het verleden, maar ook een blik op de toekomst vol belofte en mogelijkheden. Onder de warme zonnestralen en omringd door de prachtige omgeving, creëerden we een dag om te koesteren in de harten van allen die aanwezig waren.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.