Boer Koekoek - Theater

Boerenopstanden toen en nu...

In de zinderende zomer van 2023 verzorgde THOMS Concept Catering met volle toewijding de publiekscatering en crewcatering voor het indrukwekkende Theaterspektakel Boer Koekoek. Het evenement, dat plaatsvond in het pittoreske Hollandscheveld, bracht niet alleen een buitengewoon verhaal tot leven, maar ook een culinaire ervaring die de zintuigen prikkelde.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Samen met lokale boeren uit Drenthe creëerden we een uniek aanbod dat de nadruk legde op authentieke smaken en verse ingrediënten. Met trots werkten we samen met de boeren om een menu samen te stellen dat zowel verrukkelijk als duurzaam was. Het was een kans om te laten zien hoe heerlijk en veelzijdig lokaal geproduceerd voedsel kan zijn.

De aankleding van het evenement ademde de sfeer van het platteland uit, met een warme en landelijke uitstraling die perfect aansloot bij het thema van het Theaterspektakel Boer Koekoek. Elk detail, van het meubilair tot de decoraties, werd zorgvuldig gekozen om de gasten onder te dompelen in een sfeer van nostalgie en verbondenheid.

Met maar liefst 30.000 bezoekers die het evenement bezochten, was het Theaterspektakel Boer Koekoek een groot succes. Gedurende 30 shows werd het verhaal van de opstand der braven op magistrale wijze tot leven gebracht. En terwijl de gasten werden meegevoerd in het indrukwekkende spektakel, zorgde THOMS Concept Catering ervoor dat ze ook culinair werden verwend.

Naast de publiekscatering waren we verantwoordelijk voor de crewcatering, waarbij we ervoor zorgden dat de mensen achter de schermen net zo goed werden verzorgd als degenen voor het voetlicht. Met ons team en onze expertise zorgden we voor een naadloze ervaring voor zowel de gasten als de medewerkers.

Het Theaterspektakel Boer Koekoek was niet alleen een viering van het verleden, maar ook een eerbetoon aan de gemeenschap en de rijke geschiedenis van het platteland. Met passie, toewijding en oog voor detail creëerden we een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen. Het was een voorrecht om deel uit te maken van dit bijzondere evenement en te zien hoe het verhaal tot leven kwam, zowel op het podium als op het bord.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.