THOMS Concept Catering - Open dag

Onze eigen open dag in het voorjaar van 2023...

In de zonnige maand juni organiseerde THOMS Concept Catering een betoverende open dag om de gloednieuwe thuishaven van ons kantoorpand te vieren. Met trots en opwinding gaven we onze trouwe partners en gasten een warm welkom om de splinternieuwe locatie te verkennen en te genieten van een onvergetelijke dag vol lekkernijen en ontdekkingen.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Van het meubilair tot de aankleding, elk detail was met uiterste precisie gepland en uitgevoerd. Samen met onze gewaardeerde partners hebben we de perfecte omgeving gecreëerd om onze gasten te verwelkomen in een wereld van elegantie en feestvreugde.

Gasten werden uitgenodigd voor een intieme rondleiding door ons nieuwe pand. Het was een kans om een blik achter de schermen te werpen, van onze bruisende keuken tot onze goed gevulde opslagruimtes. Van onze foodtrucks tot onze koelcellen, de deuren stonden wagenwijd open voor nieuwsgierige geesten die wilden ontdekken wat er achter de schermen gebeurde.

De prachtige zomerzon gaf een warme gloed aan het evenement en maakte het een perfecte dag om buiten te genieten van heerlijke lekkernijen. Smokey burgers, loaded fries en flamin' flammkuchen werden geserveerd en vormden de culinaire sterren van de dag. Elk hapje was een explosie van smaken die de zintuigen prikkelden en de gasten een onvergetelijke smaakbeleving bezorgden.

Het evenement was niet alleen ter ere van de opening van ons nieuwe pand, maar ook een viering van onze partners en gasten die al die jaren onze reis hebben gevolgd en ondersteund. Met een opkomst van ruim 1000 gasten was het een dag vol gezelligheid, gelach en het delen van speciale momenten.

THOMS Concept Catering is vereerd om dit bijzondere evenement te hebben mogen organiseren. We zijn trots op ons nieuwe pand en wilden onze dankbaarheid delen met degenen die deze reis met ons hebben gedeeld. Het was een dag van ontdekkingen, lekkernijen en verbindingen die nog lang in de herinnering van iedereen zal blijven hangen.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.