Freshtival - Festival

Beukende beats en heerlijke hapjes...

Met onze bruisende foodtruck 'Gia Sou Gyros' schoven we aan op het kleurrijke Freshtival in Enschede. Een unieke gelegenheid om onze culinaire creaties te delen en de smaakpapillen van de festivalgangers te verrassen met authentieke smaken en verrukkelijke toppings.

swiper-image
swiper-image
swiper-image

Op Freshtival, een sprankelend evenement dat bekend staat om zijn levendige sfeer en topartiesten, vonden we onze plek tussen een zee van creativiteit en entertainment. Dit jaarlijkse festival trekt enthousiaste bezoekers van alle hoeken, verleid door de opwindende line-up van artiesten en de levendige festiviteiten.

In onze foodtruck serveerden we met trots onze overheerlijke gyros, gemaakt van sappige procureur en malse kippendij. Elk gerecht was perfect afgewerkt met een scala aan knapperige en verse toppings, waardoor een smaakvolle explosie ontstond die onze gasten betoverde en hen vroeg om meer.

Freshtival verwelkomde jaarlijks duizenden bezoekers die zich verheugden op een onvergetelijke ervaring. Met een bonte mix van muzikale acts, live-optredens en inspirerende kunstinstallaties was het een viering van creativiteit en levenslust die de bezoekers uit hun dagelijkse routine haalde en onderdompelde in een wereld vol verwondering.

Onze foodtruck was een ware smaaksensatie te midden van deze bruisende energie. Terwijl de festivalgangers genoten van de deuntjes en de vibes van de artiesten, verwelkomden we ze in onze gastronomische oase, waar smaak en plezier hand in hand gingen.

Met een opkomst die jaar na jaar groeit, trok Freshtival enthousiaste menigten aan die zich lieten betoveren door de ervaring en het entertainment. Als THOMS Concept Catering waren we trots om deel uit te maken van deze opwindende viering en om onze passie voor lekker eten te delen met de festivalgangers.

Freshtival, een spektakel van muziek, kunst en levensvreugde, bood ons de perfecte gelegenheid om onze foodtruck 'Gia Sou Gyros' te presenteren aan een publiek dat op zoek was naar unieke smaken en een onvergetelijke ervaring.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.