Stoer Voer - Festival

Een food festival tot in perfectie uitgevoerd...

THOMS Concept Catering bracht haar culinaire verwennerij naar het Stoer Voer Festival met niet één, maar twee onweerstaanbare foodtrucks: 'Gia Sou Gyros' en 'Loaded French Fries'. Met een hart vol passie en smaken om te ontdekken, betoverden we de smaakpapillen van het publiek op dit geweldige evenement.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

In onze foodtruck 'Gia Sou Gyros' serveerden we met trots onze ambachtelijke gyros, gemaakt van sappige procureur en malse kippendij. De gyros werd tot in de perfectie bereid en overgoten met knapperige en verse toppings die elke hap een feest voor de zintuigen maakten.

Daarnaast toverden we met onze foodtruck 'Loaded French Fries' stoere frieten tevoorschijn die alle verwachtingen overtroffen. Van heerlijke pulled pork tot sappige kipsaté en knapperige kaas en bacon, we creëerden een ervaring die iedereen deed watertanden en verlangen naar meer.

Stoer Voer Festival, een jaarlijks evenement dat zich richt op de smaakvolle kant van het leven, bracht een ware explosie van smaken, geuren en sensaties naar de smaakpapillen van de bezoekers. Het festival was een ware viering van lekker eten, creativiteit en vernieuwing in de culinaire wereld.

Met een aanzienlijke opkomst van fijnproevers en nieuwsgierige zielen, trok Stoer Voer Festival enthousiaste bezoekers aan die zich wilden laten verrassen door unieke smaakcombinaties en gedurfde gerechten. Als THOMS Concept Catering waren we er trots op om deel uit te maken van dit smaakvolle avontuur en om onze passie voor lekker eten te delen met een publiek dat altijd op zoek is naar iets nieuws en opwindends.

Met foodtrucks die bruisen van smaak en creativiteit, creëerden we een onvergetelijke ervaring voor de festivalgangers. Onze gerechten werden met enthousiasme ontvangen en het was geweldig om te zien hoe onze smaken het gesprek van de dag werden.

Stoer Voer Festival was niet alleen een viering van culinaire creativiteit, maar ook een gelegenheid om te genieten van gezelligheid, ontspanning en het ontdekken van nieuwe smaken. THOMS Concept Catering is verheugd om deel uit te maken van dit fantastische evenement en om samen met het publiek te genieten van een wereld van smaakvolle verrassingen.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.