IKEA Hengelo - Kerstborrel

Winterse sferen bij de Zweedse meubelgigant!

Bij THOMS Concept Catering houden we van feestjes en borrels en vooral als het om kerst gaat! Zo hebben we ook dit jaar weer een spectaculaire kerstborrel georganiseerd, en wel in de parkeergarage van IKEA Hengelo. Een unieke locatie die we hebben omgetoverd tot een gezellig en sfeervol foodtruck festival.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Met ons team hebben we de parkeergarage omgebouwd tot een heus winter wonderland. En wat was het een feestje! We hadden verschillende foodtrucks neergezet waar gasten konden genieten van flammkuchen, warme winterse wafels, loaded french fries en nog veel meer lekkere hapjes. Het mooie was dat we alles live konden koken in onder andere de steenoven en op onze grote BBQ smoker. 

Natuurlijk zorgden we ook voor een goede sfeer op de dansvloer, want bij een feestje hoort natuurlijk ook een DJ. Die zorgde voor de juiste beats en nummers waarop de gasten lekker konden dansen. Het was echt een feestje om te zien hoe iedereen in hun mooiste en leukste kerstoutfits over de dansvloer ging.

En het was niet de eerste keer dat we een kerstborrel mochten organiseren voor IKEA Hengelo. Dit jaar waren er weer ruim 250 gasten aanwezig en iedereen was super enthousiast over het feest. Wil jij binnenkort ook zo'n gave kerstborrel op jouw werk? Neem dan snel contact met ons op! 

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.