Schipper Techniek Almelo - Personeelsfeest

Foodtruck festival op jouw eigen bedrijfslocatie!

Bij THOMS Concept Catering houden we van een feestje! En dat hebben we zeker weten laten zien bij het personeelsfeest van Schipper Techniek Almelo. We hadden namelijk de eer om deze avond te mogen verzorgen en daar hebben we dan ook met volle teugen van genoten.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Om te beginnen hebben we de kantine omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie. Hier konden de gasten binnen genieten van warme wafels met een ruime keuze aan zoete toppings. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een warme wafel met chocoladesaus en slagroom?

Maar ook buiten was het feest! Daar stond onze grote BBQ smoker te roken en werden er heerlijke hamburgers gebakken. En om het streetfood gevoel helemaal compleet te maken, hebben we meerdere foodtrucks neergezet met een breed aanbod aan lekkernijen. 

En omdat we het weer niet helemaal konden vertrouwen, hebben we ook nog eens tenten geplaatst om zo een overdekt terras te creëren. Zo konden de gasten toch lekker buiten genieten, zonder nat te worden.

Al met al was het een zeer geslaagde avond. We hebben samen met het team van Schipper Techniek Almelo keihard gewerkt om er een onvergetelijk feest van te maken. En dat is gelukt! De sfeer was top en de gasten gingen met een voldaan gevoel naar huis. Wij kunnen niet wachten tot het volgende feestje!

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.