Thuisbezorgd.nl - Personeelsfeest

Een circusavond vol extravaganza en rariteiten...

Jeetje, wat was dat een spectaculair bedrijfsfeest van Thuisbezorgd.nl bij Vliegveld Twenthe! THOMS Concept Catering had de eer om samen met de locatie dit te organiseren en we hebben er een onvergetelijk evenement van gemaakt.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

We hadden maar liefst 8 verschillende foodtrucks die allemaal heerlijk eten serveerden van over de hele wereld. Van pittige Mexicaanse burrito's tot aan smaakvolle Italiaanse pizza's, alles was er te vinden. 

Het thema van het feest was circus en dat was overal terug te zien. Er waren acrobaten die spectaculaire trucs uitvoerden, clowneske steltenlopers die de gasten vermaakten en zelfs een goochelaar die zijn magische trucs liet zien.

Het evenement vond plaats in december en was bedoeld voor alle medewerkers van Thuisbezorgd.nl van de locatie Enschede. Er waren maar liefst 800 gasten aanwezig en iedereen had zich goed voorbereid op het thema. Er waren gasten verkleed als clowns, acrobaten en zelfs als leeuwentemmer!

De locatie was geweldig, namelijk het voormalige militaire vliegveld Vliegveld Twenthe. Het terrein was perfect voor het thema en er was genoeg ruimte voor alle activiteiten en de vele gasten. Het was een fantastisch evenement en we zijn ontzettend blij dat we daar deel van mochten uitmaken.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.