Hanna van Hendrik - Theater

Theaterspektakel in een dynamisch decor...

Afgelopen zomer heeft THOMS Concept Catering in samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie de publiekscatering verzorgd bij het Theaterspektakel Hanna van Hendrik. Het was een grootschalig evenement waarbij maar liefst 60.000 bezoekers kwamen kijken naar de 60 shows die gespeeld werden. Een flinke uitdaging dus voor ons cateringbedrijf!

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we een speciaal aanbod gerealiseerd waarbij we samenwerkten met lokale boeren. Hierdoor konden we de bezoekers laten genieten van heerlijke streekproducten, zoals ambachtelijke kazen, verse groenten en fruit, en zelfs vlees van lokale slagers. Het was een mooie kans om de bezoekers te laten kennismaken met de heerlijke producten die Twente te bieden heeft.

De aankleding van het evenement was volledig in boeren- en landelijke stijl, wat perfect aansloot bij het thema van de voorstelling. De bezoekers waanden zich echt in het platteland van Twente.

Al met al was het een zeer geslaagd evenement waar we trots op terugkijken. Dankzij ons harde werk en de samenwerking met Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie, hebben we de 60.000 bezoekers kunnen voorzien van heerlijk eten en drinken.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.