Apollo Vredestein - Relatie Evenement

Culinaire tour door het Twentse landschap...

In de bruisende maand juni vond er een onvergetelijk evenement plaats, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen THOMS Concept Catering en Bcause Rally’s. Dit keer stond het relatie-evenement van Apollo Vredestein in de schijnwerpers. En wat voor een evenement was dat!

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Een groep enthousiaste gasten stapte in klassieke auto's en begaf zich op een avontuurlijke rally door het betoverende Twentse landschap. Onderweg werden ze uitgedaagd met diverse behendigheidsproeven, waarbij ze hun rijvaardigheden tot het uiterste moesten testen.

Bij THOMS Concept Catering houden we ervan om alle zintuigen te prikkelen en daarom was het geen verrassing dat we niet alleen voor de ontvangst, maar ook voor de lunch en het diner zorgden. Niets brengt mensen samen zoals heerlijk eten. Terwijl de gasten genoten van een culinair samenzijn, werden ze omringd door de prachtige omgeving van het Twentse landschap.

Na de rally werden de gasten verwelkomd op Vliegveld Twenthe, waar een sprankelend food festival hen opwachtte. Drie verschillende foodtrucks stonden opgesteld op drie locaties, wat zorgde voor een dynamische en smakelijke ervaring. Gasten konden genieten van diverse gerechten en smaken, allemaal bereid met de kenmerkende passie van THOMS Concept Catering.

Dit evenement was niet zomaar een gelegenheid, maar een speciale dag voor de klanten van Apollo Vredestein. Het was een eer om hen te verwelkomen en hen te voorzien van een onvergetelijke dag vol avontuur, lekker eten en geweldige herinneringen. Samen met Bcause Rally's en Vliegveld Twenthe hebben we ervoor gezorgd dat deze dag een waar succes werd en de gasten met een glimlach huiswaarts keerden.

 

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.