ESS Bad Bentheim - Personeelsfeest

Een prachtige zomeravond vol verrassingen...

In het warme hart van juni heeft THOMS Concept Catering een avond om nooit te vergeten georganiseerd voor ESS Bad Bentheim. De zon ging langzaam onder en het beloofde een prachtige zomeravond te worden. Op een bijzondere locatie werd een feesttent opgezet, compleet ingericht om het personeelsfeest van ESS Bad Bentheim tot leven te brengen.

swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image
swiper-image

Wij van THOMS Concept Catering zijn in de weer gegaan om het gehele evenement tot in de puntjes te verzorgen. Van het opzetten van de tent en het creëren van een sfeervolle aankleding tot het regelen van het eten en drinken. Gasten werden getrakteerd op een scala aan lekkernijen, van sappige smokey burgers tot verfrissende cocktails. Voor de nostalgische trek was er zelfs een FEBO snackwand aanwezig, voor een knipoog naar de goede oude tijd.

Maar dat was nog niet alles! Om het feest helemaal compleet te maken, hebben we een Hollandse zanger ingeschakeld die de juiste noten raakte. De feeststemming zat er goed in en iedereen genoot van de muziek en het gezelschap.

De avond had een extra bijzondere betekenis, want ESS Bad Bentheim vierde haar 20-jarig jubileum met alle medewerkers. Het was een mooie gelegenheid om stil te staan bij de prestaties en successen die het bedrijf in de afgelopen twee decennia heeft behaald. De lachende gezichten, de vrolijke gesprekken en de dansende medewerkers maakten het tot een geweldige avond.

De zomeravond vol lekker eten, verfrissende drankjes en gezelligheid was een knaller. We kijken met trots terug op het evenement dat we mochten organiseren voor ESS Bad Bentheim en alle medewerkers. Het was een eer om deel uit te maken van deze speciale avond en we hopen dat de herinneringen aan dit feest nog lang zullen blijven stralen.

Wil jij ook zo'n evenement? Neem contact met ons op!

Verstuur uw bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.