E-deck Vliegveld Teuge

Teuge | ~2000 personen capaciteit

E-deck Vliegveld Teuge

Welkom bij E-Deck, dé eventlocatie in het hart van de duurzame luchtvaart. E-Deck is gelegen op vliegveld Teuge, een unieke locatie letterlijk aan de landingsbaan. E-Deck is geschikt voor kleine en grote groepen. Van een multifunctionele high-end hangaar tot inspirerende ruimtes voor uw meeting of workshop.

Ontdek een unieke plek voor meetings, workshops en events, direct aan de landingsbaan van Teuge Airport. E-Deck biedt een groot aantal aan opties: van inspirerende vergaderruimtes tot een indrukwekkende high-end hangaar voor grootschalige evenementen. Of je nu meerdere dagen plant of een dagdeel bij E-Deck vind je de perfecte ruimte voor elke gelegenheid.

Onze multifunctionele hangar van maar liefst 1000m2 biedt ongekende mogelijkheden. Deze ruimte kun je geheel naar eigen wens inrichten, ideaal voor evenementen zoals een personeelsfeest, avondfeest, gala, bruiloften, jubileum en nog veel meer. Het kan allemaal!


E-Deck is een duurzame eventlocatie. Dat betekent dat ze er speciaal zijn voor bedrijven met duurzame interesses en ambities. E-Deck is gevestigd op dé plek waar de duurzame luchtvaart letterlijk in een stroomversnelling zit. Nergens ter wereld wordt er namelijk zoveel elektrisch gevlogen als in Teuge. Daarmee is E-Deck het epicentrum van alles wat met duurzame luchtvaart te maken heeft. Kortom, een inspirerende omgeving vol pioniers!

Ervaringen van klanten bij E-deck Vliegveld Teuge

Beschikbare concepten bij E-deck Vliegveld Teuge