Jan Wesselinkhoes

Beuningen (Losser) | ~150 personen capaciteit

Jan Wesselinkhoes

Niet ver van het Lutterzand, aan de ouderwets mooie Puntbeek, ligt het Jan Wesselinkhoes. Dit oeroude boerderijtje leent zich – zowel binnen bij de grote vuurplaats als buiten in de idyllische boomgaard – bij uitstek als locatie voor een trouwdag in informele sfeer of voor een vergadering, een teambuilding, een familiedag en andere kleinschalige bijeenkomsten.

Bent u voor uw feest op zoek naar een bijzondere buitenlocatie in Twente? Het Jan Wesselinkhoes is een authentiek Saksisch Los Hoes vlak bij het Lutterzand, op een romantisch plekje aan de Puntbeek. Een diner aan een prachtig gedekte tafel is hier net zo sfeervol als een kom soep uit de ketel boven het vuur na een winterse wandeling.

De charme van het Jan Wesselinkhoes ligt in de authentieke en intieme sfeer en dat maakt bijvoorbeeld een huwelijk tot een unieke gebeurtenis. 

De privacy en de informele sfeer maken het Jan Wesselinkhoes tot een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Een vergadering, een presentatie, een training of gewoon een gezellige dag met het personeel wordt een bijzondere ervaring. De omgeving leent zich voor een ontspannen wandeling tussendoor, waarna u met een frisse blik en nieuwe inzichten de vergadering weer kunt voortzetten. Menig bedrijf, instelling of stichting keert jaarlijks terug.

Uw huwelijk of partnerschapsregistratie kan in het Jan Wesselinkhoes worden voltrokken. Er kan zowel binnen bij de grote vuurplaats als buiten in de idyllische boomgaard getrouwd worden.

Een verjaardag, een trouwdag, familiedag, een jubileum noem het maar op. Het kan allemaal!

Ervaringen van klanten bij Jan Wesselinkhoes

Beschikbare concepten bij Jan Wesselinkhoes