Hohes Haus Nienborg (DE)

Heek (Duitsland) | ~150 personen capaciteit

Hohes Haus Nienborg (DE)

Hohes Haus Nienborg is een verscholen parel waar in stijl getrouwd, gevierd en vergaderd kan worden. De burcht staat in het gemoedelijke plaatsje Nienborg, net over de grens bij Enschede, op een bijzondere plek aan de Dinkel. Met zijn uitnodigende uitstraling is het Hohes Haus in het Münsterland een geliefde trouwlocatie, maar ook zeer geschikt voor een feest, een stijlvol diner, een receptie, een vergadering of voor buitenactiviteiten in de bijbehorende boomgaard.

Burg Hohes Haus is gelegen in Nienborg, een dorpje in de gemeente Heek, vlak over de grens bij Enschede. In de 12e eeuw werd in Nienborg een van de machtigste bisschoppelijke kastelen van het hele Münsterland gebouwd. Naast de hoofdburcht waren er in het Münsterland nog zo’n 30 Burgmannshöfe. Het Hohes Haus is één van deze 14e-eeuwse burchten. 

Het Hohes Haus en het bijbehorende park kan gehuurd worden voor bruiloften, evenementen en conferenties. In het kader van dergelijke gelegenheden kunnen de gasten ook het huis van binnen bezichtigen.


Hohes Haus Nienborg is een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een vergadering, een bijeenkomst, een presentatie, een training, community-service of gewoon een leuke dag met het personeel. 

De burcht en het mooie park erom heen is bij uitstek geschikt voor een unieke trouwdag. Er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden: in het kasteel, op het terras, in de tuin of aan het water.

Een verjaardag, een trouwdag, een jubileum, een familiedag noem het maar op. Het kan allemaal, Hohes Haus Nienborg biedt een passende gelegenheid voor een intiem feest

Ervaringen van klanten bij Hohes Haus Nienborg (DE)

Beschikbare concepten bij Hohes Haus Nienborg (DE)