Kippenvel Evenementenlocatie

Goor | ~1500 personen capaciteit

Kippenvel Evenementenlocatie

De Twentse Stoomblekerij Goor werd in 1838 mede opgericht door Thomas Ainsworth, zoon van een Engelse katoenfabrikant en een bekwaam technicus. Het bloeiende bedrijf werd 3 jaar later [na de plotselinge dood van de heer Ainsworth] overgedaan aan een Zaanse industrieel, die het later in 1857 weer overdeed aan twintig Twentse Textielhandelaren. In de hoogtijdagen van de textielindustrie werkten er meer dan 700 mensen bij de stoomblekerij en in 1933 werd er toen ook begonnen met het bedrukken van textiel, de NV Twentsche Katoendrukkerij werd opgericht in 1933. Dit om een meer toekomstbestendig te zijn. Helaas ging in de jaren 90 het bedrijf ter ziele.

Nu, jaren na dato wordt het gebied in en rondom De Twentse Stoomblekerij herontwikkeld en heeft een van de hallen een nieuwe bestemming gekregen als evenementenlocatie. Een unieke evenementenlocatie van maar liefst 850 m2, die zich kenmerkt door hoge ramen en witte pilaren die door de ruimte prijken.

De industriële look and feel van het pand met daarin de kenmerkende pilaren vertellen het verhaal van de voormalige stoomblekerij. Een gebouw met een rauw randje en een stoer karakter, bovenal luchtig en uitnodigend door de grote hoeveelheid licht.

Een multifunctionele hal waar elk event volledig op maat gemaakt kan worden. Van privé tot zakelijk.

Van een intiem diner tot een afscheidsdienst. Van bruiloft tot een bruisend personeelsfeest. Van vergadering tot zakelijke bijeenkomst. Van jubileumfeest tot een aangeklede bedrijfshal vol met blije mensen. Alles is mogelijk.

Ervaringen van klanten bij Kippenvel Evenementenlocatie

Beschikbare concepten bij Kippenvel Evenementenlocatie