De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Diepenheim | ~200 personen capaciteit

De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Al in 1188 wordt Erve Bonckert genoemd op akten, oorkondes en oude tekeningen. Waarschijnlijk is de naam Bonkert afgeleid van Bunico of Buno, wat ‘bouwer’ betekent. Op oude kaarten is te zien dat de vroegere kloosterboerderij nog steeds als hoofdvorm op dezelfde plek staat. De lange uitbouw, die nu is ingericht als congres- en podiumzaal is later toegevoegd. Erve Bonckert is prachtig gerenoveerd en veranderd in een bestemming waar op niveau kan worden gelogeerd en waar ruimte is voor verschillende soorten evenementen. De Woeste Wieven op Erve Bonkert is het hele jaar geopend en ligt aan de provinciale weg tussen Hengevelde, Diepenheim en Neede

Wat is er nu mooier dan een evenement in de buitenlucht. Bij De Woeste Wieven zijn verschillende plekken op het erf geschikt om bijeenkomsten te houden voor 100 gasten of zelfs meer. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende sfeervolle tenten, ook is er binnen plek voor een goed feest of een bijeenkomst. Er zijn genoeg mogelijkheden, zo wordt een zakelijke bijeenkomst, de viering van een jubileum, verjaardagsfeest, bruiloft of een ander een evenement om nooit te vergeten.

Ook is het mogelijk om hier te overnachten. Ze beschikken over dertien boetiekhotelkamers. De kamers bieden ruimte aan één tot drie personen. Perfect voor na je avondfeest en/of je bruiloft.

Ervaringen van klanten bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Beschikbare concepten bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert