Broedplaats Oogst

Hengelo | ~1000 personen capaciteit

Broedplaats Oogst

Oogst is een initiatief van Stichting Creatieve Broedplaats Twente. Wij zijn een broedplaats van onderop, dat betekent dat wij altijd in ontwikkeling zijn en blijven. Met vele vrijwilligers hebben wij op onze huidige locatie aan Esrein 53 in Hengelo een broedplaats gecreëerd waar kunst, horeca, innovatie en techniek samen komen. Oogst is sinds april 2023 geopend.

Beekplein is een vorm van alternatieve horeca waar gezelligheid en duurzaamheid centraal staat. Als het centrale punt van Oogst, vormt Beekplein de verbindende factor voor ontmoeting tussen publiek en creatieve makers in de regio. De regel; drinken haal je bij de bar, eten mag je zelf meenemen of laten bezorgen. Ze steken graag de barbecue voor jullie aan en deze kan je dan zelf bedienen.

Stichting in Wording (SiW) is opgericht als spin-off van het BAM! Festival om door het jaar heen meerdere culturele activiteiten te organiseren in, met en voor Hengelo. Vanaf de oprichting in 2016 is dat uitstekend gelukt met evenementen als TropicAlternative, Muziek bij de Buren en Stadstoernooi Jeu de Boules. Medio 2017 werd SiW beheerder van de Oude Watertoren in Hengelo, waar talloze evenementen zijn opgezet en gefaciliteerd zoals het Watertoren Festival, Projection Mapping, en Bier van Hier. Nu hebben ze een gave bus geplaatst op de Broedplaats.


De bus is van Stichting in Wording kan gehuurd worden voor diverse doeleinden. 

Dit is nog maar een paar voorbeelden, maar dit is niet alles. Er is van alles mogelijke en te doen. Van een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsuitje noem het maar op. Het kan allemaal, Broedplaats Oogst biedt een passende gelegenheid voor elk soort feestje.

Ervaringen van klanten bij Broedplaats Oogst

Beschikbare concepten bij Broedplaats Oogst