Wijngaard Hof van Twente

Bentelo | ~300 personen capaciteit

Wijngaard Hof van Twente

Wijngaard Hof van Twente is twintig jaar geleden opgericht door gepassioneerd wijnmakers Roelof en Ilse Visscher. De vele uurtjes in de wijngaard, de expertise in de wijnmakerij, de gastvrijheid; Herman Finkers heeft de beleving mooi samengevat in het gastenboek: ‘Ie'j könt de leefde preuven in het glas!’.

Op het erf van de Visschers in Bentelo worden de druiven verwerkt tot witte, volle rode en fruitige rosé wijnen. De wijnmakers van Neerlands Wijnmakerij hebben in de jaren veel ervaring opgedaan in de vinificatie van de vroegrijpe en resistente rassen en elk jaar weer proberen de Visschers een nóg mooiere wijnen te maken.

Met een totaaloppervlakte van 5.5 hectare, verdeeld over drie locaties, biedt Wijngaard Hof van Twente vanuit het Twentse landschap exclusieve kwaliteitswijn. Een unieke bodemsamenstelling, uitgekiende bemesting, een sterke productiebeperking en geslaagde kruisingen vormen de basis voor onze kwalitatief hoogstaande wijn. Maar dit is niet het enige. Bedrijfsuitjes, bruiloften, avondfeesten, diners, barbecues ga zo maar door. Er is van alles mogelijk bij de Wijngaard Hof van Twente.

Vier het met elkaar in een gigantische wijngaard vol met de lekkerste wijnen!

Ervaringen van klanten bij Wijngaard Hof van Twente

Beschikbare concepten bij Wijngaard Hof van Twente