Wijngaard Kötter

Deurningen | ~500 personen capaciteit

Wijngaard Kötter

Wijngaard Kötter is ontstaan in 2021, de 3200 wijnstokken zijn op 3 mei 2021 geplant. Wij hebben liefde voor wijn en bezochten ook vaak tijdens vakanties wijngaarden, vandaar is het idee ontstaan om met het stuk grond naast ons huis een wijngaard te beginnen. Natuurlijk was de naam al snel bedacht: Wijngaard Kötter!

Naast dat Wijngaard Kötter een leuke event locatie is voor bijvoorbeeld, bruiloften, bedrijfsfeestjes, verjaardagen etc. En ze de mogelijkheid bieden om een onvergetelijk evenement neer te zetten. Organiseren ze ook het grote Oldenzaals Wijnfestival.

Tom Kötter en Bianca Wolf hebben samen met Roy Spekhorst en Daphne Mistrate Haarhuis van Bier en Eetcafé Pelle`s in Deurningen dit initiatief genomen. Een initiatief dat mogelijk gaat leiden tot een jaarlijks terugkerend evenement: een Oldenzaals Wijnfestival. De bezoekers kunnen genieten van een goed glas wijn, maar ook een biertje zoals een Weizen dat niet zal ontbreken.

Bianca Wolf en Tom Kötter zijn bijna twee jaar in de weer geweest met het in gang zetten van een eigen wijngaard waarvan de oogst meer geeft dan de smaak en de geur van de rode en witte wijn, die dit jaar voor het eerst wordt geoogst. Het wordt een waar festival tussen de druiven, met maar liefst vijftig verschillende wijnen die worden aangeboden.

De wijngaard is gelegen in het mooie dorp Deurningen, maar valt onder het buitengebied van de gemeente Oldenzaal. Het ligt aan de rand van het recreatiegebied te Hulsbeek.

Bij Wijngaard Kötter vier je jouw feestje in een wijngaard!

Ervaringen van klanten bij Wijngaard Kötter

Beschikbare concepten bij Wijngaard Kötter