Erve Beverborg

De Lutte (Losser) | ~150 personen capaciteit

Erve Beverborg

Erve Beverborg is een bijzondere locatie in een van de mooiste natuurgebieden van Twente: Het Lutterzand. Erve Beverborg ademt een nostalgische en ongedwongen sfeer. Deze mooie Saksische schuur is voorzien van alle moderne faciliteiten zodat het zowel ’s zomers als ’s winters bij uitstek geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals, huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en andere activiteiten.

De locatie ligt op een prachtige plek in het Dinkeldal en wordt deze mooie Twentse schuur al jaren gekozen door bruidsparen die op zoek zijn naar een exclusieve, kleinschalige en persoonlijke trouwlocatie. En met het prachtige terrein eromheen, is deze locatie in elk seizoen ook geschikt voor andere activiteiten, zoals een Twentse heidag, een vergadering, een diner of een bijeenkomst. Zo zijn er genoeg mogelijkheden op deze mooie plek.


De privacy en de informele sfeer maken Erve Beverborg tot een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een vergadering, een presentatie, een training, community-service of gewoon een gezellige dag met het personeel. Natuurgebied het Lutterzand leent zich voor een ontspannende wandeling tussendoor, waarna u met een frisse blik en nieuwe inzichten de vergadering weer kunt voortzetten.

Uw huwelijk of partnerschapsregistratie kan op Erve Beverborg worden voltrokken. Er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden: op het terras, aan het water, onder een monumentale eik of ’s winters bijvoorbeeld bij de houtkachel.

Een verjaardag, een trouwdag, familiedag, een jubileum noem het maar op. Het kan allemaal!

Ervaringen van klanten bij Erve Beverborg

Beschikbare concepten bij Erve Beverborg